Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία μας και ο Κανονισμός GDPR

Τι είναι το GDPR
Ο Γενικός Κανονισμός Για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 εφαρμόζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση από 23 Μαΐου 2018. Σκοπός του είναι να παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κατοχυρώσει ισχυρά δικαιώματα των υποκειμένων


Η εταιρεία μας

Η εταιρεία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» που εδρεύει στου Ζωγράφου Αττικής , οδός Παιανίας αριθμ.14 με Α.Φ.Μ. 998643432 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ (τηλ. 2107799422, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) πάντα συνεπής με τις νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις, αλλά και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ασφαλισμένου- πελάτη της και των συνεργατών της προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα καθορίζοντας Πολιτικές και Διαδικασίες που διασφαλίζουν την ορθή και σύννομη επεξεργασία τους. Επίσης έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα με σκοπό την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Στόχος του παρόντος κειμένου είναι να ενημερωθεί ο λήπτης της ασφάλισης/ ασφαλισμένος (υποκείμενο δεδομένων) για τις πράξεις συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης δεδομένων του, που διενεργούνται από την Εταιρία μας κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ./Ε.Ε./ 679/2016).

Περισσότερα